Навръх 14 февруари стана ясно, че Мария Бакалова и Валери

...
Навръх 14 февруари стана ясно, че Мария Бакалова и Валери
Коментари Харесай

"Явно му връзват с тази визия на лошо момче": Мария Бакалова или Валери ще носи повече пари вкъщи?

Навръх 14 февруари стана ясно, че Мария Бакалова и Валери Григоров са публично двойка. Двамата споделиха първата си обща фотография като двойка, а номинираната за " Оскар " сподели фотография с букет, който ѝ е подарък от Валери.

Мнозина се изненадаха на новината, тъй като малко на брой знаеха, че сред двамата се е зародила обич. Интересното е, че двамата сега са в Солун, където Мария снима филм, а присъединяване в лентата имал и Валери.

Виж още: Звездни връзки: Артьом и Криси Дончева ще потвърждават, че са " Един за различен "

В обществените мрежи реакциите бяха много разнообразни. Едни бяха супер сюрпризирани, други пожелаваха продължителност на връзката, а трети показаха отрицателно мнение. " Колкото по-малко хора се бъркат и разискват взаимния им живот, толкоз по-щастливи ще бъдат! Пожелавам им благополучие! ", написа консуматор.

" Валерката ги подкара наред. С тази визия на неприятно момче му връзват от раз, неприятното е, че в главата няма никой ", " Намерил с коя да се хване! ", " Ужас, очевидно Валери не е гледал всичките и порно филми... На шанс да му е ", гласят част от мненията във Фейсбук.

Виж още: Семейство гении: Сузанита нарисува бебето на портрет, Марк пък пропя

Други пък се чудят нещо по-интересно, а точно - кой ще носи повече пари!? Холивудската звезда от Бургас е една от най-ухажваните млади актриси в града на ангелите. Чест посетител е на разнообразни изискани всемирски събития и влиятелни награди, а стилните марки се надбягват да я обличат със свои тоалети. Красавицата към този момент има и няколко влиятелни корици на списания. Актьорската кариера на Мария също продължава да се развива, а съвсем всеки месец Бакалова взе участие в нова продукция.

Виж още: И Фики се поддаде! Направи си нов нос и нови вежди, мъчно ще го познаете

Не може да се каже обаче " кой ще носи повече пари ", а и не ни е работа да се ровим в персоналните финанси на който и да било. Е, родните злобари се интересуват надълбоко от тези елементи, само че... ще си останат с любознанието и... панелките.

Виж още: Нова година, нова специалност! Паулина от " Игри на волята " стана стюардеса

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР