Навални също призна, че бившият канцлер получава тайни плащания“ от

...
Навални също призна, че бившият канцлер получава тайни плащания“ от
Коментари Харесай

Герхард Шрьодер загуби делото си срещу Билд заради Навални, кой...

Навални също призна, че някогашният канцлер получава „ секрети заплащания “ от съветските управляващи. „ Това е моето персонално мнение като юрист, който от няколко години проверява Роснефт и Газпром. Нямам документ, в който написа черно на бяло: „ Ето, господин Шрьодер, това е вашето куфарче, цялостно с пари “. Но не се колебая, че Шрьодер получава скрити заплащания “, сподели той в този материал.

Шрьодер не съди Навални, само че изиска Bild да не популяризира „ неоснователни изказвания “. Той също по този начин заплаши със правосъдни каузи против други изявления, които ще препечатат фрагменти от изявлението.

Както отбелязва Bild, искът е отритнат от Окръжния съд в Хамбург на 8 март. След като крайният период за обжалване изтече, решението е влезнало в действие и Шрьодер ще би трябвало да поеме разноските по дълготраен правосъден спор.

Герхард Шрьодер беше канцлер на Германия от 1998 до 2005 година След оставката си той оглави борда на шефовете на компанията оператор на плана " Северен поток ". От септември 2017 година до май 2022 година Шрьодер беше ръководител на борда на шефовете на Роснефт. Западните медии неведнъж го назоваха непосредствен другар на Владимир Путин.

 

Превод ФрогНюз

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР