Наум Шопов е стигнал до болница заради COVID-19, сподели самият

...
Наум Шопов е стигнал до болница заради COVID-19, сподели самият
Коментари Харесай

Наум Шопов вкъщи след престой в болница

Наум Шопов е стигнал до болница поради COVID-19, показа самият той в обществените мрежи. Преди дни артистът и доктор разгласи, че се е заразил с ковид, след което изчезна от обществените мрежи. Състоянието на Наум се влошило и той е бил признат в болница.

На много от вас им направи усещане, че изчезнах отвред, откакто ви споделих за моята среща с вируса. Причината за това беше, че се наложи да постъпя в болница.

„ За благополучие, нещата към този момент се стабилизираха. Момичетата ми са също добре! Надявам се този път да е дефинитивно за всички ни! Нямам самообладание това да се трансформира в просто противен спомен. Благодаря ви “, написа Наум Шопов в инстаграм.

Той разгласява и своя фотография от престоя си в болничната стая с абокат на ръката. Оказва се, че с изключение на него и половинката Теа Минкова е изкарала вируса тежко, а заболяването не пропуща даже дъщеричката им Амая .

Теа показа, че последните две седмици са извънредно сложни за фамилията им, написа „ България Днес “.

„ Последните две седмици бяха сложни и стресиращи за цялото ни семейство. Изкарахме вируса тежко и за най-голямо страдание, той не пропусна и Амая. Няма да влизам в детайлности, единствено ще споделя, че съм признателна за това, че още веднъж сме дружно ", написа Теа в мрежата малко след обявата на Наум.

Желаем им да са живи и здрави!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР