Научихме от главния моден експерт в Русия за принципите на

...
Научихме от главния моден експерт в Русия за принципите на
Коментари Харесай

Не носете „целия си живот“ в чантата си: 10 съвета за избор на чанта от Евелина Хромченко

Научихме от основния фешън специалист в Русия за правилата на избора на съвършената чанта.

1. Жена без чанта е извънредно недоверчив човек.

От друга страна, чантата има наклонност да „ издава “ всичко за стопанката си – не й позволявайте да го прави.

2. Не носете „ целия си живот “ в чантата:

Пълен ресурс от козметика, масажна четка за коса, бутилка от обичания ви парфюм или обемно портмоне, което наподобява на чанта. Не позволявайте чантата ви да тежи повече от 500 грама.

Забележка: терминът „ чанта “ не се отнася за чанта с артикули или чанта за фитнес.

3. Женският дрешник би трябвало да има минимум три разновидността на чантата:

Ежедневна чанта с две дръжки от горната страна, в която ще се побере преносим компютър или директория с документи, дневна чанта на верига, която елементарно побира връзка ключове, цялостен портфейл и два мобилни телефона, и клъч, в който има място единствено за няколко хартиени банкноти, кредитна карта, един ключ, матиращи кърпички и червило (така или другояче телефонът ви ще бъде в ръцете ви).

По принцип този най-малко е изцяло задоволителен. Само не споделяйте за това забавно изобретение на брачна половинка си.

4. Избирайки аксесоари, не забравяйте, че актуалната стилистична теория не предлага да комбинирате чанта, колан, ръкавици и обувки от един и същи цвят, като цялостен комплект.

5. Чантата би трябвало да е пропорционална на растежа и широчината на бедрата, изключително в случай че я носите на бедрата си. За дамите с огромни бедра не бих предложила да носят вечерни микро чанти на верига – по-добре я дръжте в ръката си.

6. Ако сте мънички, една голяма дневна чанта образно ще ви направи още по-малки.

Няма проблем, в случай че това ви устройва. Ами, в случай че комплексирате, поради растежа си? Тогава избирайте чанти компактни размери

7. Ако нямате пари за чанта с известно име или имате пари, само че въобще не желаете да ги харчите за скъпа чанта, никога не си позволявайте да си купите имитация.
Намерете нещо налично, само че автентично на външен тип от млад дизайнер.

8. Не носете зимна чанта през лятото, а лятна чанта през зимата. Как да ги различите ли?

Е, нали не бъркате зимните ботуши със сандалите?!

9. Няма потребност да харчите пари за чанти под формата на буболечки, коли, къщи – макар обстоятелството, че някои компании ги оферират на възрастни лели за „ възрастни “ пари.

10. Модата не е пера и камъчета…

Мода е, когато една жена вземе нова чанта и животът й се промени. Затова понякога би трябвало да си позволявате нова чанта.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР