Научих, че има списък с имена на министри от медиите.

...
Научих, че има списък с имена на министри от медиите.
Коментари Харесай

Акад. Денков проговори кой дръпна шалтера?

" Научих, че има лист с имена на министри от медиите. Не знае кой стои зад този лист с министри ", съобщи пред бТВ министър - ръководителят в оставка акад. Николай Денков.

" Преговорите бяха прекратени, това знам аз ", изясни той.

" Някой различен дръпна шалтера и изпрати госпожа Мария Габриел с този лист при президента ", сподели Денков.

" Не желая да разясня, въпреки всичко имаме още няколко дни ", съобщи той и изясни, че никой не моли за договаряния.

" Не поканвам Мария Габриел на договаряния, само че имаме още дни и приканвам водачите да вземат участие. Бойко Борисов не вдигаше телефона през последните две седмици на никой. България има потребност от държавно управление. Като отидем на избори какво ще реализираме? ", съобщи акад. Денков.

Иначе той изясни, че постоянно е казвал, че има доверие на Габриел. А дали е бил прав Асен Василев като я е определил като красивото лице на мафията, Денков отговори, че постоянно е бил по - обран и разясни, че просто животът го е научил на това.

На договарянията, които са минали акад. Николай Денков заяви за следващ път, че нито Борисов, нито Делян Пеевски са се появявали.

На въпрос в името на кои висши цели ПП-ДБ биха траяли да ръководят с ГЕРБ-СДС, министър председателят в оставка отговори: " В името на България ".

Иначе Денков показа, че в петък е усетил, че пускат ПП-ДБ по пързалката и показа, че доверието към този момент в действителност е счупено.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР