Натура 2000 – пречка или оправдание (ТЕМАТА)Програмата Натура 2000 се

...
Натура 2000 – пречка или оправдание (ТЕМАТА)Програмата Натура 2000 се
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Натура 2000 – пречка или оправдание

Натура 2000 – спънка или опрощение (ТЕМАТА)

Програмата „ Натура 2000 ” се акцентира като една от аргументите за трансформиране на концепцията и доста стесняване на мащабите на план от програмата на " Пловдив 2019 ", а в действителност уредниците не са подхванали никакви действия за координиране. Ако го бяха сторили, най-вероятно заложените от тях действия не биха попаднали в клопката на ограничаващи режими.

Интервю с Муравей Радев: Изборът в Пловдив е предупреден - Здравко Димитров е печелившият претендент

Изборната пропаганда потегли с тениски и шоколадчета

Напрегнатата предизборна борба за ръководството на Пловдив към този момент е в ход и пристрастеностите се нагорещяват всеки ден. На Главната, обаче, конкуренцията сред политическите сили наподобява напълно другарска. Поне такова усещане основават партийните пропагандатори в разпънатите шатри в центъра на Града. " Нищо, че сме конкуренция, като се поопразни малко Главната, можем и да пийнем на една маса ", майтапят се от Българска социалистическа партия. На центъра атмосферата е повече от занимателна. Балони хвърчат, тениски се развяват, шоколадчета се хапват на стомах из павилионите към фонтана с Копчетата.

Пловдивска област е уязвима на птичи грип поради многочислените стопанства

Пловдивска област е уязвима на птичи грип поради многочислените стопанства. Засега страната е свободна от инфлуенца, само че защото зимният сезон е рисков за птиците, от Българска организация по сигурност на храните стартират всеобщи инспекции във всички животновъдни обекти в страната. Това съобщи министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева.

КНСБ желае правилник за чатене в службата

87 на 100 от българите пишат във фейсбук по време на работа. Това заяви на среща в Пловдив президентът на КНСБ Пламен Димитров. Затова от синдиката желаят ясна регулация по кое време чиновниците могат да сърфират в нета.

Есенни вируси нападат Пловдив

Есенни вируси нападат пловдивчани през последните дни, оповестяват персонални лекари. Пострадалите се мъчат от болки в гърлото, хрема, главоболие и щедро обособяване на тайни в носа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР