Националният волейболен отбор на България за юноши до 18 години

...
Националният волейболен отбор на България за юноши до 18 години
Коментари Харесай

България U18 без шансове срещу Чехия, ще играе за бронза на Европейското

Националният волейболен тим на България за юноши до 18 години ще играе за бронзовите медали на Европейското състезание в Италия. Момчетата на Мартин Стоев нямаха никакви шансове против връстниците си от Чехия и паднаха с в първия полуфинал на шампионата, игран довечера в Лече.

По този метод младите " лъвчета ", които завоюваха предварителната си група, ще спорят за бронза на следващия ден. Техен противник ще бъде изгубилия втората полуфинална среща сред домакините от Италия и Полша по-късно довечера. Чехия пък ще играе за европейската купа против спечелилия.

Мачът за бронзовите оценки на Евроволей 2020 ще бъде на следващия ден (13 септември) от 18,00 часа българско време, а по-късно от 21,00 часа ще се играе огромният край на шампионата.

Най-резултатен за българския отбор стана Александър Николов с 13 точки (2 аса, 46% успеваемост в офанзива и 29% положително посрещане). За чехите пък Даниел Фабикович осъществя 14 точки (2 блока, 57% успеваемост в офанзива и 80% положително посрещане) за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР