Националният селекционер за предстоящите три контроли на България. Родният футболен

...
Националният селекционер за предстоящите три контроли на България. Родният футболен
Коментари Харесай

Ясен Петров обяви списъка с националите, Ники Михайлов се завръща в състава

Националният селекционер за идните три контроли на България.
Родният футболен отбор ще изиграе три мача против участници на Европейското състезание при започване на юни.
На 1 юни се изправяме против Словакия, на 5 юни гостуваме на Русия в Москва, а на 8 юни гостуваме на международния първенец Франция в Париж.
Ясен Петров е повикал 31 играчи, което е обикновено поради приятелския темперамент на мачовете. Със сигурност селекционерът ще желае да опита разнообразни схеми и да тества нови играчи преди формалните мачове през септември.
Единствените две насилствени неналичия от състава са тази на трайно контузения Тодор Неделев, който не играл от декември, както и на капитана Георги Костадинов, който получи контузия по време на мача от съветското състезание.
В състава няма огромни разлики по отношение на избраниците, които Ясен Петров повика за трите мача от международните квалификации против Швейцария, Италия и Северна Иралндия.
Все отново измежду извиканите има трима дебютанти, които ще се надяват на първи минути с екипа на България.
 Националите по футбол ще играят против Франция 3 дни преди старта на европейското Националите по футбол ще играят против Франция 3 дни преди старта на европейското
Българският футболен съюз удостовери другарските мачове на националния тим по футбол, който ще се проведат при започване на юни. На своят...
Това са нападателят на Локомотив (Пловдив) - Георги Минчев, който вкара пет гола в последния месец. Той има богат опит в юношеските и юношески гарнитури, само че в никакъв случай не е бил част от мъжкия народен отбор.
Повиквателна получи и халфът на Арда - Лъчезар Котев, както и звездата на Царско село - Димитър Костадинов. Той е благосъстоятелност на Септември, само че от началото на годината играе чартърен при " царете ", като в действителност прави много съществено усещане с изявите си.
Впечатление прави и повиквателната на Николай Михайлов, който от декември насам изигра единствено един мач за Левски. Той се показа мощно против Ботев (Пловдив) преди седмица, само че сигурно му липсва игрова процедура, а и очевидно не е в оптимална физическа форма.
Пълният лист с избраници на Ясен Петров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР