Националният селекционер Ясен Петров подкрепя настоящото ръководство на БФС. Преди

...
Националният селекционер Ясен Петров подкрепя настоящото ръководство на БФС. Преди
Коментари Харесай

Ясен Петров: Лоялен съм към това ръководство на БФС

Националният селекционер Ясен Петров поддържа актуалното управление на БФС. Преди заминаването на " лъвовете " за Литва той съобщи, че е предан с хората, които са го назначили на поста.

Според него идният конгрес на 12 октомври за избор на президент на футболния съюз въздейства на националния тим.

" При всички положения въздейства. Ние ще се опитаме по най-хубавия метод да се изолираме от тази история. При мен позицията е ясна - аз съм назначен от това управление, ще бъда с това управление, точка ", сподели Петров пред репортерите на летище София.

" Аз съм доста прецизен човек. Аз съм с този, който ме е назначил, точка ", по този начин Петров отговори на въпрос дали ще напусне при промяна на управлението, а по-късно разяснява вероятно предложение да остане: " Няма по какъв начин да стане, постоянно съм бил предан, тъй че няма какво да разясня. "

На 9 октомври (събота) България гостува на Литва в шестия си мач от международните квалификации. Първата среща в София бе извоювана от " лъвовете " с 1:0.
Снимка: Lap.bg
В момента отборът ни заема четвъртото място в групата с пет точки.

" Нашето желание е да отидем и да покажем положително лице, да вземем резултат. Аз постоянно имам самочувствие и това се пробвам да предавам на тима. Срещата е доста значима ", разяснява Петров.

Според наставника противникът ни ще бъде със седем промени и следва доста по-различен мач от този в София. Освен това в Литва ще се играе на неестествен терен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР