Националният селекционер Ясен Петров бе видимо щастлив след спечелената точка

...
Националният селекционер Ясен Петров бе видимо щастлив след спечелената точка
Коментари Харесай

Ясен Петров: Вярвах! Това беше крачка в правилна посока

Националният селекционер Ясен Петров бе очевидно благополучен след извоюваната точка против Италия. 52-годишният пловдивчанин обаче прояви и самокритичност, само че акцентира, че преди самия мач е вярвал, че може да не загубим против сегашния европейски първенец.

„ Настроението ми е обикновено. Не мога да кажа, че сме създали страховит мач, само че играхме против доста добър тим. Бяхме дисциплинирани и взехме точка против Европейския първенец. Аз съм вярвал. Ако аз нямам доверие, по какъв начин да го предам на футболистите. Можем да бъде удовлетворени от мъжеството и себераздаването. Започнахме страхливо, само че това е един доста добър тим. Този мач би трябвало да им вдигне самочувствието. Нямаме известни футболисти, само че като колектив, можем да се противопоставим на всеки. Това е крачка в вярната посока “, съобщи Петров.

„ Това ни е трети лагер дружно. Трябва време на този тим. Трябва да изиграем такива мачове, където печелим точки и ще ни пристигна самочувствието. Трябва да има и вярата в тима. Те демонстрираха, че в случай че сме задружни, можем да спечелим точка и да отбележим гол. Видях този дух през множеството време на терена “.

„ Малко са тимовете, които могат да нападат против Италия. Да, би трябвало да сътворяваме повече положения, с цел да победим. Ще създадем някои промени, тъй като съм сигурен, че някои играчи са изцедени. С по-свежи хора би трябвало да вкараме повече храброст в офанзива и да победим против Литва “, сподели още Петров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР