Националният селекционер на България – Младен Кръстаич, остана доволен от

...
Националният селекционер на България – Младен Кръстаич, остана доволен от
Коментари Харесай

Кръстаич: За опита е нужно време, аз съм професионалист и си върша работата

Националният селекционер на България – Младен Кръстаич, остана удовлетворен от представянето на тима му, макар загубата с 0:2 от Албания в контролна среща, която се игра в Тирана. Сърбинът отдаде грешките на неналичието на опит на младия ни отбор и още веднъж прикани за време.

„ Резултатът въобще не беше на първи проект през днешния ден. Играхме един надзорен мач против мощния тим на Албания, който към този момент на процедура се класира за финалния шампионат. Мисля, че добре контролирахме мача в отбранителен проект. Когато ние владеехме топката, съперника не сътвори доста обстановки. При организацията на нашите набези бързахме прекалено много, като че ли нямахме самообладание и бързахме да дадем точни пас, само че това го приписвам на неналичието на опит на нашия млад тим. Допуснахме на процедура два идентични гола, когато ние владеехме топката. Твърде бързахме и поради това я загубихме. Позволихме на нашия съперник да ни вкара гол, само че това още веднъж го приписвам на липса на опит, а за опита е нужно време “.

„ Вие самите знаете в какви тимове играят албанските футболисти и къде нашите, само че аз нямам някакви съответни забележки към нашия тим. Стояхме много равностойно на този мощен тим, когато владеехме топката, някои фаулове, от които не се възползвахме “.

„ Аз съм експерт, правя си работата, тъй че нямам проблеми “, съобщи Кръстаич а въпрос дали към този момент мисли за идващия мач против Унгария на „ Васил Левски “ през месец ноември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР