Националният селекционер - Красимир Балъков даде официалната си пресконференция преди

...
Националният селекционер - Красимир Балъков даде официалната си пресконференция преди
Коментари Харесай

Балъков: Имаме си и силни страни, виждам позитивно развитие

Националният селекционер - Красимир Балъков даде формалната си конференция преди утрешния дуел сред Черна гора и " трикольорите " от квалификациите за Евро 2020. Специалистът счита, че дуелът с балканците е за авторитет, като всички старания на нашия щаб са ориентирани към месец март, когато вероятно ще участваме във финалните плейофи в Лига на нациите, които също дават квота за огромния континентален конгрес следващата година.

" Не е добре за никой треньор да има толкоз доста проблеми , само че и сътрудника от националния тим на Черна гора има проблеми. В националния тим е по този начин. На Георги Костадинов му прави чест, че е тук, без значение от травмата ", стартира Балъков.

" Съперникът има много мощни футболисти, само че сме подготвени с разновидности. Този мач е основен и за нас, и за тях. Ще се опитаме да излезем спечелили в този мач. Освен Англия, всички други желаят да побеждават. Отборите са изравнени, всички желаят да печелят точки, минусът е, че нямаме доста играчи в огромни европейски клубов е. Виждам положително развиване, задачата е март да съсредоточим всичко, тези мачове са за чест и победа ", разяснява още той.

" Черна гора има двама нападатели, извънредно рискови, имат и опитни футболисти в средата на терена, няма да ни бъде елементарно, наясно сме със задачата, която ни чака. Имаме си и мощни страни, уповавам се да покажем положително лице и синхрон , разчитаме на характера и колектива, както и заряда, който желаеме ние като треньори от футболистите ", добави още той.
 Георги Костадинов: Черна гора не ни превъзхожда с каквото и да е било
Георги Костадинов: Черна гора не ни превъзхожда с каквото и да е било

" Настоящият ни точков актив не дава отговор на нашето равнище "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР