Националният съвет на БСП ще проведе заседание на 25 юли,

...
Националният съвет на БСП ще проведе заседание на 25 юли,
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП ще заседава на 25 юли

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще организира съвещание на 25 юли, неделя от 11.00 часа на ул. „ Позитано” 20, взаимно с съдружните сътрудници, народните представители от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България” и членовете на предизборния щаб. В дневния ред на съвещанието е планувано да бъде показан отчет за резултатите от извършените на 11 юли парламентарни избори, разбор на акцията и ограничения за дейности, които е належащо левицата да предприеме. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

На съвещанието ще бъдат набелязани дейностите на ПГ „ Българска социалистическа партия за България” в 46-то Народно заседание, като Националният съвет на Българска социалистическа партия и парламентарната група би трябвало да одобряват взаимна позиция по отношение на цели за водене на договаряния с парламентарно предствените партии и политически дейности при вероятно възлагане на изследователски мандат за сформиране на държавно управление.

130-годишнината от началото на проведеното социалистическо придвижване в България също ще бъде тематика от дневния ред на социалистите. По традиция тя ще бъде маркирана с отдаване на респект пред паметниците под връх Бузлуджа - на Хаджи Димитър, на Габровско-севлиевския партизански отряд и на Първооснователите на 31 юли. По мотив юбилейната годишнина на партията ще бъде връчена премията за политическа публицистика и журналистика „ Георги Кирков – Майстора “, а в следобедните часове в град Казанлък ще се състои полемика по въпросите на актуалната лява идеология, нейното настояще и бъдеще.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР