Националният съвет на БСП даде мандат за продължаване на преговорите

...
Националният съвет на БСП даде мандат за продължаване на преговорите
Коментари Харесай

БСП реши: Продължаваме напред със Слави

Националният съвет на Българска социалистическа партия даде мандат за продължение на договарянията с " ИТН " и другите парламентарно показани партии за основаване на държавно управление. Това заяви водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след съвещанието на Пленума на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Заявавяме желанието си РСМ да стане член на Европейски Съюз, само че не и за сметка на българския народен интерес и история ", регистрира Нинова.

Националният съвет на партията реши: дава мандат на групата за контакти да продължи договарянията.

Да бъдат поканени на среща за договаряния другите парламентарни партии - Демократична България и " Изправи се.БГ! Ние идваме! ".

Да излъчи експертни групи, които да работят с експертните групи на другите партии.

Разговорите да бъдат финализирани със съглашение за поддръжка.

Окончателното решение за поддръжка да бъде взето още веднъж на Пленум откакто резултатите от договарянията бъдат показани, и Има Такъв Народ предстани съответни имена за държавно управление.

От диалозите, които нощес започнахме с Има Такъв Народ, вършим извода, че е допустимо Българска социалистическа партия да отстоява своите политики посредством целите, които излъчваме, и които в този момент са предмет на полемика, сподели още Нинова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР