Националният превозвач и най-голяма авиокомпания на Русия Аерофлот“ ще пусне

...
Националният превозвач и най-голяма авиокомпания на Русия Аерофлот“ ще пусне
Коментари Харесай

„Аерофлот“ със специални оферти за руските фенове по време на Световното по футбол


Националният транспортьор и най-голяма самолетна компания на Русия „ Аерофлот “ ще пусне специфични оферти за локалните почитатели на футбола по време на Световното състезание следващата година, на което страната е хазаин. Руските почитатели ще могат да се възползват от опцията да закупят самолетни билети на цена от единствено 5 рубли (0,09 долара) за градовете, където ще играе националният им отбор. Тарифата ще важи за маршрут от вътрешността на Руската федерация до градовете, където ще се организират мачовете на Русия и назад в границите на три дни към датата на срещите.

Шампионатът на планетата ще се организира за първи път на територията на Русия в интервала 14 юни - 15 юли, мачовете ще се играят в Москва, Калининград, Санкт Петербург, Волгоград, Казан, Нижни Новгород, Самара, Саранск, Ростов на Дон, Сочи и Екатеринбург.

Домакините имаха шанс при жребия, като в тяхната група А попаднаха тимовете на Саудитска Арабия, Египет, Уругвай. В откриващия мач на Мондиала „ Сборная “ ще се изправи против Саудитска Арабия. Двубоят ще бъде на 14 юни от 18:00 часа локално време на стадион "Лужники" в Москва. Финалът ще е на 15 юли и ще се играе на същия стадион. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР