Националният отбор по волейбол на България за юноши до 18

...
Националният отбор по волейбол на България за юноши до 18
Коментари Харесай

Националите U18 стартират срещу Румъния на евроквалификацията в София

Националният тим по волейбол на България за юноши до 18 години, който е воден от Мартин Стоев, поема по нелекия път за класиране на Европейското състезание през лятото. София е хазаин на шампионат от първия кръг на зоналните европейски квалификации, като конкуренцията е от 10 до 12 януари (петък – неделя) в столичната зала " Христо Ботев ".
 България U17 измъкна трагична победа над Турция @@@

Съперници на младите ни волейболисти са Сърбия, Румъния и Турция. Само спечелилият получава директна квота за шампионата на Стария континент, който ще се организира в Италия и Гърция. Останалите три тима не престават битката във втория кръг на евроквалификациите през април.
 България с отличен старт на Европейското състезание в София @@@

В първия си мач от идния шампионат " лъвчетата " започват против Румъния. Двубоят е на следващия ден от 17,00 часа в зала " Христо Ботев ". Във втората среща от програмата за деня от 19:30 часа един против различен се изправят Сърбия и Турция.
 Полуфинал на Евроволей 2019 в София: България - Полша @@@

Младите ни волейболисти към този момент са се срещали с тези противници, като реализираха победи над всички тях в последните две години. През миналата 2019 година националите ни записаха страхотни триумфи, като дадоха очаквания за бъдещето на българския мъжки волейбол. Състезателите на Мартин Стоев първо завоюваха купата на Балканиадата в София. Седмица по-късно българските волейболисти реализираха един от най-големите триумфи в юношеското направление, като приключиха с вицешампионска купа и сребърните медали на Европейското състезание още веднъж в София.
 Полуфинал на Евроволей 2019 в София: България - Полша @@@

Програма на шампионата в София:

Петък (10 януари)
17,00 часа: Румъния - БЪЛГАРИЯ
19,30 часа: Сърбия – Турция

Събота (11 януари)
17,00 часа: БЪЛГАРИЯ – Турция
19,30 часа: Сърбия – Румъния

Неделя (12 януари)
15,00 часа: Турция – Румъния
17,30 часа: БЪЛГАРИЯ - Сърбия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР