Националният отбор по футбол на Бразилия записа победа с 2:0

...
Националният отбор по футбол на Бразилия записа победа с 2:0
Коментари Харесай

Бразилия се разправи с Катар, Неймар напусна със сълзи

Националният тим по футбол на Бразилия записа победа с 2:0 над Катар в контролна среща, играна на националния стадион в столицата Бразилия. Двубоят е част от подготовката и на двата отбора, които ще вземат присъединяване в идната Копа Америка. Кариоките взеха решение всичко още през първата част.

Домакините поведоха в резултата в 16-ата минута. Даниел Алвеш центрира отдясно и Ричарлисон с глава бе прецизен за 1:0. Лошата вест е, че Неймар се контузи и напусна наложително в 21-ата минута, като съвсем несъмнено ще пропусне Копа Америка. Голямата звезда на бразилците не скри сълзите си.

Вторият гол падна в 24-ата минута, когато Ричарлисон по прелестен метод изведе Габриел Жезус самичък против вратаря и той от близко не сгреши за 2:0.

Бразилците продължиха да преобладават и в останалата част от мача, само че направиха много пропуски пред вратата на противника.

В самия завършек на мача пък Катар получи дузпа в своя изгода след намесата на ВАР, само че Буалам Хухи пропусна от бялата точка.

В останалите контроли тази нощ Съединени американски щати загуби като хазаин от Ямайка с 0:1, Парагвай и Хондурас не излъчиха победител - 1:1, Мексико се наложи над Венецуела с 3:1, а Перу пбеди Коста Рика с 1:0.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР