Националният отбор по футбол на България се изправя срещу Грузия

...
Националният отбор по футбол на България се изправя срещу Грузия
Коментари Харесай

Тодор Неделев: Събрали сме се най-добрите футболисти, имаме достатъчно самочувствие

Националният тим по футбол на България се изправя против Грузия във втория си мач от шампионата Лига на нациите през днешния ден.

Преди срещата Тодор Неделев показа, че домакинското преимущество ще разреши на " лъвовете " да покажат мощта си в напред във времето.

" Добре сме, възвръщаме се. Мачът с Грузия е доста значим за нас. Трябва да играем по-добре от мача със Северна Македония, с цел да спечелим. Малко атакувахме в предходния мач, на следващия ден би трябвало да сме спокойни. Мачът е на наш терен, би трябвало повече да нападаме ", сподели той в изявление за предаването " Арена спорт ".

Според играча на Ботев (Пловдив) съотборниците му би трябвало да покажат самочувствие, с цел да се поздравят с триумфа.

" Събрали сме се най-хубавите футболисти, считам, че момчетата имат задоволително самочувствие. Просто би трябвало да го покажем на терена. В първия мач не показахме толкоз добра игра, можехме да загубим, можехме и да спечелим. Утре най-важно е да излезем със самочувствие и да покажем това, което можем. Най-важно е да спечелим на следващия ден, и с един гол отново е задоволително ", съобщи той.
 Грузинците се надъхват за триумф против
Грузинците се надъхват за триумф против " лъвовете " на Ясен

" Времето за реванш пристигна! ", отсичат в Тбилиси

Централният защитник Андреа Христов пък се съгласи с мнението на съотборника си.

" Единственото нещо, което липсваше в мач със Северна Македония е убеденост и самочувствие. Започнахме по-добре от тях, след гола имаше лека плашливост. Надявам се този мач това да не окаже такова въздействие и да се представим по-добре ", добави той.

Бранителят има вяра, че партньорството му с неговия брат Петко ще им помогне да се показват на високо равнище.

" Играем двойка централни бранители с брат ми, сработили сме се до високо равнище. Надявам се да вдигнем самочувствието и да се представим по-добре в мача с Грузия. Не мисля, че мачът ще е същия, като при успеха с 4:0 в контролата през септември. И на двата тима липсваха много футболисти, само че се надявам да е същия резултатът ", разяснява той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР