Националният отбор на Франция има проблеми с окомплектоването на защитата,

...
Националният отбор на Франция има проблеми с окомплектоването на защитата,
Коментари Харесай

Проблем във Франция, че неопитни играчи на Реал и Барса излизат срещу България - какво да кажем ние?

Националният тим на Франция има проблеми с окомплектоването на отбраната, регистрираха през вчерашния ден френските медии. С контузии са Бенжамен Менди, Лоран Косиелни, Лайвин Курзава и Джибрил Сидибе. Вчера френските публицисти, както и селекционерът на отбора Дидие Дешан регистрираха като най-голяма липса отсъствието на централния защитник на Арсенал Лоран Косиелни.

“Това може да докара до неопитна двойка централни бранители в лицето на Рафаел Варан и Самюел Юмтити”, установяваха във Франция, на което Дешан дава отговор:

“Това е част от непредсказуемото. Знаех, че Лоран имаше проблем с ахилесовото сухожилие. Вече се беше случило против Люксембург, само че там стисна зъби. Ситуацията се утежни. Контузията му се прибавя към тези на Пол Погба и Усман Дембеле. Това не е идеално. Лоран е един от най-хубавите играчи, които имат интернационален опит.

Да, Варан и Сам Юмтити са играли доста малко време дружно. Но и те имат интернационален опит. Сам игра доста значими мачове по време на Европейското. След това те нямат лагери дружно, това е вярно”, съобщи Дешан.

Интересното в тази ситуация е, че Варан и Юмтити са твърди титуляри надлежно в Реал Мадрид и Барселона, а българските централни бранители ще са от ЦСКА-София и Слован (Братислава).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР