Националният отбор на България по спортна аеробика за мъже, жени,

...
Националният отбор на България по спортна аеробика за мъже, жени,
Коментари Харесай

Националният отбор по спортна аеробика провежда подготвителен лагер преди европейското първенство

Националният тим на България по спортна аеробика за мъже, дами, юноши и девойки организира финален лагер в село Ябълковец преди Европейското състезание в Анталия (Турция).

се приготвят под управлението на двама треньори. За оценките в Анталия ще спорят Борислава Иванова и Христо Манолов (на единично и на смесени двойки) при мъжете и дамите, както и Александър Мишинков и Християна Златанова (единично и смесени двойки), Моника Джамбова (единично) и групата Златанова, Джамбова, Габриела Андонова, Ана Мария Куманова и Николета Кацарова при 15-17-годишните.

Лагерът ще продължи до 12 ноември. Два дни по-късно тимът ще замине за Турция и към него ще се причислят съдиите Велислава Миланова и Антонио Папазов.

" Всички състезатели са здрави, в положително въодушевление и съумяват да изпълнят поставените им от треньорския щаб задания. Благодарим на управлението на комплекс " Планински аспект " за това, че още веднъж ни осигуриха отлични условия за тренировки. Желаем на всички сполучлива подготовка в последните дни преди най-важното съревнование за 2023 година ", написаха от България съюз по аеробика във Facebook.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР