Националният комитет на Републиканската партия обяви в понеделник вечерта, че

...
Националният комитет на Републиканската партия обяви в понеделник вечерта, че
Коментари Харесай

Кой се класира за третия президентски дебат на Републиканската партия в Маями?

Националният комитет на Републиканската партия разгласи в понеделник вечерта, че петима претенденти за президент на Републиканската партия са се класирали за третия президентски спор: някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, някогашният дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли, предприемачът Вивек Рамасвами и сенаторът от Южна Каролина Тим Скот.

RNC изисква претендентите да привлекат 4% поддръжка в анкетите, както и 70 000 неповторими донори.

„ Очакваме с неспокойствие нашия трети спор в Маями, добре пристигнала опция за нашите претенденти да покажат нашата печеливша консервативна стратегия пред американския народ, сподели в изказване ръководителят на RNC Рона Макданиел. „ За нас е особена чест да бъдем първата политическа партия, която си партнира с еврейска организация за спор в нашето партньорство с Републиканската еврейска коалиция, и нашите претенденти ще потвърдят непоколебимата поддръжка на Републиканската партия за Израел и еврейската общественост на сцената в сряда вечер. "  

Дебатът ще бъде излъчен от NBC с сътрудници Salem Radio Network, Републиканската еврейска коалиция и Rumble и ще бъде излъчен в 20:00 часа. ET на NBC и ще се предава поточно на Rumble.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР