Националният футболен отбор на Република Северна Македония тази вечер ще

...
Националният футболен отбор на Република Северна Македония тази вечер ще
Коментари Харесай

Футболистите от Северна Македония играят тази вечер за историята |

Националният футболен тим на Република Северна Македония довечера ще играе против Исландия в последния си мач от международните квалификации, в който при победа за първи път в своята история ще си обезпечи място в баража за присъединяване в Световното състезание през 2022 година в Катар, заяви организация МИА, представена от Българска телеграфна агенция.

Мачът на националния стадион " Тодор Проески " в Скопие стартира в 18 часа локално време, 19 ч. българско. " Червено-жълтите " ги чака поддръжка от трибуните от към 16000 фенове, колкото съставлява половината от потенциала съгласно коронавирус протоколите.

Отборът на Република Северна Македония влиза в заключителния кръг на квалификационна група Г като класиран на второ място с 15 точки, с една повече от класиралата се на трето място Румъния, която довечера в 20,45 часа (21,45ч. българско време) гостува на Лихтенщайн.

Участие в международното от група Г към този момент си обезпечи Германия дружно с Франция от група Д, Белгия (група Е) и Дания (група Ф).

Директно присъединяване в заключителния шампионат в Катар си обезпечават класиралите се преди всичко тимове в десетте квалификационни групи, до момента в който класиралите се на второ място дружно с още два тима ще продължат квалификациите посредством баражни мачове през март идната година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР