Националният авиопревозвач България Ер отхвърли обвиненията, отправени от приятел на

...
Националният авиопревозвач България Ер отхвърли обвиненията, отправени от приятел на
Коментари Харесай

"България Ер" скочи срещу госта на Царя, който преживя истински кошмар заради тях

Националният авиопревозвач " България Ер " отхвърли обвиняванията, отправени от другар на някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски. Вчера в царския уебсайт беше оповестен роман на негов посетител, пътувал от Испания до София със свои близки. В известието се показва, че през миналия уикенд (5-6 август 2017 година ), в разгара на летния туристически сезон, цар Симеон и брачната половинка му са поканили посетители от Испания в дома си в Царска Бистрица, които е трябвало да дойдат с полет от Мадрид до София.

Днес от " България Ер " излязоха с публично известие, в което внасят " няколко разяснения в името на обективното отразяване на случая ":

" Полетът от Мадрид до София е просрочен с 55 минути по независещи от самолетната компания аргументи, а не както се твърди в описа на анонимния пасажер, на който се базират от канцеларията на Сакскобургготски.

С оглед на сигурността на пасажерите и поради високите температури на летището в Мадрид, с цел да се подсигурява безвредният полет, командирът е взел решение част от багажите на пасажерите от полет FB472 да бъдат извозени с различен полет, което е наложителна процедура за сигурност в такива обстановки.

Разбираме недоволството им, само че е наш ангажимент и приоритет номер 1 да подсигуряваме сигурността на пасажерите, без значение от статуса им в обществото, според интернационалните протоколи за сигурност в авиацията.

Със страдание означаваме, че това е следващият случай, в който забавяне на полет по аргументи, които не зависят от самолетната компания, се отразява в доста медии недостоверно, с изборно цитиране на обстоятелствата, предоставени от „ България Ер “ за сметка на обстойно показаната позиция на засегнатите пасажери и с тенденциозни внушения за положението на самолетната компания като цяло ".

От компанията увериха, че към 08.08 няма полети, които да закъсняват с повече от общоприетите 20 минути. Справка с Оперативна дирекция на самолетната компания показвала, че за последния месец (9 юли – 7 август) полетите, които са закъснели с повече от 3 часа, са 5 от общо 750 изпълнени. В този смисъл всевъзможни изказвания и внушения, направени в общественото пространство за систематична нерегулярност на полетите на националния транспортьор, са погрешни, подчертаха от " България Ер ".

" Както инспекцията на Гражданска въздухоплавателна дирекция откри, систематични проблеми или нередности в „ България Ер “ няма. Случаи на закъснения могат да се следят при формасжорни условия (метеорологични условия, механически причини), само че те са изключения, а не наклонност. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР