Националния съвет на БСП на свое заседание вчера реши да

...
Националния съвет на БСП на свое заседание вчера реши да
Коментари Харесай

Гореща политическа интрига: Детронират лидера на БСП в Петрич Йорданка Атанасова! Насрочват избор на ново ръководство

Националния съвет на Българска социалистическа партия на свое съвещание през вчерашния ден реши да бъдат подхванати крути ограничения по повод структурата на партията в Петрич. Взетото решение планува цялостен цикъл -отчет и избори и промяна на досегашното управление на столетницата, отпред с водача и Йорданка Атанасова. Ще бъде заменено и управлението на младежката им конструкция в южния град, научи Struma. com.

До фрапантната мярка се стигнало след серия проверкиза работата на Българска социалистическа партия Петрич, осъществени от партийната контролна комисия, споделиха източниците ни. Отдавна се говореше за ерес сред националното управление на партията и структурата в Петрич, само че никой не очакваше да се прибегне до цялостна смяна в управителните органи на столетницата, в напрегната година, в която е неразбираемо, дали след няколко месеца няма да се наложи още веднъж да стягат избори.

" Това е самобитно снемане на доверието от управлението, защото на " Позитано " регистрират слаби резултати на Българска социалистическа партия Петрич по време на изборите и отвън тяхРаботата на структурата е незадоволителна, е видно от заключенията на контролната комисия, което постанова цялостна смяна, разясниха обстановката червени деятели от столицата. Атанасова не бе осведомена за решението на националния съвет и разяснява сбито:

Така се случва, когато казваш намерено мнението си, когато си безжалостен съперник на задкулисието ". Struma. com научи, че цялостна смяна ще бъде направена в още няколко общини в страната, очевидно е, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова стяга редиците след пагубния им резултат на последните и поради появяващата се опция за нови избори.

П.Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР