Националните ни състезатели по плуване са стартирали подготовка за предстоящите

...
Коментари Харесай

Националите ни по плуване са на лагери в Бургас и във ВСК „Белмекен“

Националните ни състезатели по плуване са стартирали подготовка за идните съревнования. Седем от тях са в Бургас , където упражняват в басейна на „ Парк Арена ОЗК “, а 11 са на лагер на високопланински състезателен комплекс /ВКС/ „ Белмекен “ .

От Българската федерация по плувни спортове прецизират, че край морето до 27 януари ще бъдат Габриела Георгиева, Калоян Левтеров, Петър Мицин и Тонислав Събев. Четиримата ще бъдат част от отбора ни за Световното състезание в Доха , което ще се организира сред 2 и 18 февруари . На лагер в Бургас са още Катрин Радичева, Дарина Ракова и Тиана Темелкова. Заниманията се водят от треньорите Кристиян Минковски и Николай Вакареев.

Същевременно 11 от юношеските ни национали организират лагер във ВСК „ Белмекен “ . Дарен Кирилов, Никола Левтеров, Васил Тушев, Вася Манолов, Димитър Докузов, Адриан Йонинов, Магдалена Пепегова, Десислава Белова, Калина Гамишева, Антония Начева и Тодор Господинов се приготвят от наставниците Веселин Суров, Люба Панайотова и Любомир Лазаров.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР