„Националната тематика има отражение в местната политика, но проблемите на

...
„Националната тематика има отражение в местната политика, но проблемите на
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Местната политика не винаги е отражение на националната

„ Националната тема има отражение в локалната политика, само че проблемите на локално равнище от време на време желаят бързи и прагматични решения, които не са повлияни цветово. Дали ще има държавно управление или не, дали ще има болшинство, не трябва да въздейства на разбирателството на общинско равнище. Имаме 265 общински съвета”. Това съобщи Калоян Паргов – някогашен ръководител на Софийската организация на Българска социалистическа партия в ефира на Нова.

Относно избора на ръководител на Общинския съвет в София, Паргов сподели: „ Не е работа на Васил Терзиев да въздейства за образуване на болшинство в общинския съвет. Бойко Борисов като стана кмет, първоначално беше в едно непознато тяло, постановяваше му се да търси поддръжка вляво или вдясно”.

Минути преди началото на диалога им в Министерския съвет на изключително съвещание беше признат плана на Бюджет 2024 година Относно бюджета Паргов сподели: „ Очевидно, че Политическа партия следват логиката на Българска социалистическа партия, за сметка на това ГЕРБ намаляваше обществените разноски с претекста: „ по-малко страна, повече свобода”.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР