Националната асоциация на професионалните сватбени фотографи и видеооператори (НАПСФВ) написа

...
Националната асоциация на професионалните сватбени фотографи и видеооператори (НАПСФВ) написа
Коментари Харесай

Сватбените фотографи гневни на министър Ананиев заради новите ограничения

Националната асоциация на професионалните сватбени фотографи и видеооператори (НАПСФВ) написа отворено писмо до министъра на опазването на здравето, в което показва възмущението си от неочакваното стягане на ограниченията, свързани с пандемията от ковид.

По този мотив се свързахме по телефона с фотографа Цветелина Делийска, която е член на Управителния съвет на НАПСФВ.

„ В Асоциацията членуват 40 души и сме в неопределеност. Заповедта на министъра е за интервала 10-15 юли. На регионалните шефове се дава опция да преценят дали могат да позволен по-либерални условия за събиране на хора. Никой не знае какво ще се реши за интервала след 15 юли. Аз да вземем за пример на 18 юли имам планувани фотоси на абитуриентски бал. Не знаем дали той ще се организира въобще “ – разяснява Цветелина Делийска.

Разговаряхме по телефона и със сватбения фотограф от Варна Балин Балев. Той не е член на НАПСФВ и показа, че не е склонен с позицията в отвореното писмо.

„ Когато се занимаваш с частен бизнес, би трябвало да си подготвен да посрещаш спешни интервали. Да имаш заделени средства, с цел да поддържаш бизнеса си най-малко 3-6 месеца. Аз също понасям загуби от пандемията, само че притискам зъби и виждам напред. В края на краищата заповедта на министъра касае интервал, в който попада единствено един уикенд “ – разяснява за LadyZone Балин Балев.

Какво е мнението по тематиката на водещата на „ COOL…T” Поли Гергушева, която отсрочи сватбата си, както и цялостния текст на писмото на НАПСФВ – вижте в LadyZone.bg
Сватбените фотографи с яростно писмо до министър Ананиев поради новите ограничавания Потърсихме за коментар фотографи, както и Поли Гергушева - една от булките, които анулираха сватбата си поради пандемията Сгодилата се преди седмица Поли Гергушева озари корицата на сп. Булка Вижте най-хубавите фотоси от фотосесията! Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 6 672 330 262 3 229 Света 12 379 259 223 230 556 608 7 182 939 Заразени* Нови Починали България 6 672 330 262 Света 12 379 259 223 230 556 608
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР