Националната агенция за приходите продава на търг с тайно наддаване

...
Националната агенция за приходите продава на търг с тайно наддаване
Коментари Харесай

За над 456 хил. лв. НАП продава бистро до посолството на Германия в София

Националната организация за приходите продава на търг с скрито наддаване бистро, намиращо се покрай посолството на Федерална република Германия в столичния квартал " Изгрев “. Началната цена, от която стартира наддаването, е 456 700 лева Продажбата е проведена и се организира от обществените реализатори от Национална агенция за приходите Хасково поради неплатени в период обществени отговорности на притежателя на заведението, оповестиха от Агенцията.

Обектът е с обща повърхност 248 квадратни метра и се състои от две пространства, обединени в едно с размери надлежно 150 и 98 кв. м. Последното му предопределение е било бистро, само че към днешна дата е затворено и не работи. Заведението се намира на отлична комерсиална локация, като в съседство, с изключение на дипломатическото посланичество, има търговски обекти, офиси на банки и учебни заведения.

Кандидат-купувачите могат да вършат огледи от 14 до 18 ноември в това число, след предварителна спогодба с обществения реализатор, който дава отговор за продажбата. В същите периоди ще се одобряват ценови предложения и депозит за присъединяване в търга, който е в размер на 91 340 лева

Повече информация за този и други търгове, проведени от приходната администрация, може да намерите в Портала за продажби на Национална агенция за приходите.

От приходната организация предлагат на жителите и компаниите да употребяват е-услуги на Национална агенция за приходите с ПИК или КЕП, с цел да се осведомят дали имат отговорности и какъв е настоящият им размер. В случаите на формирано изпълнително произвеждане, клиентите, които изпитват финансови усложнения, могат да се извърнат към способния обществен реализатор, с цел да обсъдят подобаващи ограничения за застраховане и възнаграждение на просрочените отговорности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР