Национална среща на лидерите на Продължаваме промяната събра днес в

...
Национална среща на лидерите на Продължаваме промяната събра днес в
Коментари Харесай

Кирил Петков към кметовете на ПП: След четири години няма да продаваме надежда, а ще имаме пример

Национална среща на водачите на " Продължаваме промяната " събра през днешния ден в Благоевград съпредседателите на партията Кирил Петков и Асен Василев, премиера акад. Николай Денков и определените кметове и общински съветници от партията, съобщи Българска телеграфна агенция.

На срещата участваха и кметът на София Васил Терзиев, на Благоевград – Методи Байкушев, и на Пазарджик – Петър Куленски. С видеообръщение се включи и новият кмет на Варна Благомир Коцев.

Преди четири години хората не бяха подготвени за смяната, сподели в зала „ Яворов “ съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и добави, че през 2019 година „ духът на смяната още не беше пристигнал “.

 

Днес, поглеждайки към последните локални избори, аз разбрах, че България се е трансформирала ужасно доста с помощта на всички вас, хората към този момент чакат властта, смяната, да идват от тях, уточни Петков.

Той благодари на членовете на партията за „ голямата борба, която всеки един от вас направи, с цел да сме тук дружно “, като означи, че това е борба, основана на религия в силата на смяната и в капацитета на България.

„ Досега всеки един от нас се надяваше, че хората ще припознаят нашата визия, към този момент съм сигурен, че след четири години няма да продаваме вяра, а ще имаме образец “, уточни Кирил Петков пред събралите се кметове и общински съветници, членове на партията.

По думите на съпредседателя на " Продължаваме промяната " има три правилото, които се следват в партията: никой не дава отговор пред партийна централа, всеки осъзнава, че с цел да се промени страната би трябвало да се работи дружно, както и нулева корупция. „ Нулевата приемливост към корупцията може да стане действителност, да не е единствено фантазия “, означи Петков.

Асен Василев поздрави кметовете и общинските съветници за триумфа и означи, че „ макар компликациите, заканите и всичко останало, се преборихте и не се огънахте, това е същинската победа “.

Съпредседателят на Политическа партия също акцентира, че всеки в залата е свободен, което дефинира като „ привилегирована позиция “. Вие сте във властта, без да дължите нищо на никого, тъй като хората са повярвали във вас и това е единственото ви обвързване - да не ги разочаровате, сподели пред новоизбраните кметове и общински съветници от партията Василев.

Премиерът Николай Денков също поздрави членовете на партията за триумфа, само че означи, че „ да казваш какво би трябвало да се направи, да поставяш задания, цели всички можем, по какъв начин да осъществяваме тези цели, когато имаш опцията да управляваш, е нещо, на което всички се учим в придвижване “. Денков също означи ролята на нулевата корупция в правилата на „ Продължаваме промяната “ и уточни, че с цел да се реализира е належащо „ всички да работим дружно “.

" Имаме историческия късмет да покажем, че може да се ръководи по по-различен метод и на държавно, и на локално равнище ", сподели на националната лидерска среща кметът на София Васил Терзиев. Всеки един ден ние би трябвало да подвигаме равнището, да пожелаваме най-вече от себе си, сподели още Терзиев и добави, че „ печеленето на избори е едно, положителното ръководство е друго “.

Новият кмет на Благоевград Методи Байкушев, който откри днешната среща, сподели пред събралите се в залата хора, че оттук насетне стартира по-трудното, защото „ всички във вашите градове имате големи насъбрани проблеми “. Той изрази убеденост, че от идната година нещата ще се трансформират, а най-голямата задача е водачеството.

 

Новият кмет на Пазарджик Петър Куленски дефинира успеха си в кметската конкуренция като „ история на вярата “.

 

" Медиите и анализаторите дефинираха резултата като сензация, само че аз не съм склонен, тъй като знам какъв голям труд стои зад този резултат ", сподели Куленски.

Поради бедственото състояние във Варна новоизбраният кмет Благомир Коцев не участва на днешната лидерска среща, само че с видеообръщение поздрави сътрудниците си и членовете на „ Продължаваме промяната “.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР