Национална спортна академия Васил Левски е партньор в един от

...
Национална спортна академия Васил Левски е партньор в един от
Коментари Харесай

НСА патньор в значим европроект, кани спортните организации да се включат в специално проучване


Национална спортна академия " Васил Левски " е сътрудник в един от най-значимите планове в областта на спорта в Европа – ESSA-Sport, ориентиран към построяването на секторен алианс на уменията в бранш " Спорт ". Проектът обгръща 32 организации, от които 18 национални координатори.

Една от главните цели на плана е да построи подробна картина на заетостта в бранша, включваа информация за нужните и наличните умения на чиновниците, за опциите за тяхната подготовка и подготовка.

Като част от плана се организира и първото по рода си изследване измежду европейските организации – работодатели в спорта. Проучването е налично на 20 разнообразни езика, един от които български, и ще бъде отворено за попълване до 25 януари 2019 година.

Изследването цели да събере мнението на работодателите във връзка с провокациите пред построяването на умения и опциите за трудова претовареност в бранш " Спорт ", който непрестанно се разраства, трансформира и е с все по-голямо значение за общественото и икономическо бъдеще на Европейския съюз.

Въз основа на получените резултати ще бъдат дефинирани рекомендации за бъдещи дейности за възстановяване на опциите на работещи и работодатели в спорта. До момента са събрани повече от 2200 отговори! България е показана с 55 организации, измежду които общини, федерации и спортни клубове.

Ако сте представители на съдружие или организация, която развива активност в спорта, дава спортни услуги, приготвя състезатели или ръководи спортни обекти, помогнете да изградим по-ясна визия за бранш " Спорт " в България.

Участвайки в това изследване и разпространявайки информация за него посредством вашата мрежа от контакти вие ще имате незаместим принос в построяването на бъдещето на подготовката на фрагменти и техните умения в бранша!

Включете се в изследването на https://www.surveymonkey.com/r/ESSA_Sport_BG
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР