Национална награда в категория Успешно управление на голяма община 2020

...
Национална награда в категория Успешно управление на голяма община 2020
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора с награда за добро управление

Национална премия в категория " Успешно ръководство на огромна община 2020 " за Южна България завоюва кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров от Асоциацията на българските градове и райони. Отличието беше получено от Георги Симеонов, шеф на Дирекция " Инвестиции и европейски стратегии ", по време на провелия се във Велинград двудневен конгрес " Предизвикателствата пред общините в България в подтекста на европейските политики 2021-2027 ". Той благодари за оценката и акцентира, че Община Стара Загора работи по реализацията на голям брой планове. 
Основните тематики, които разискваха участниците във форума, бяха свързани с районната политика, зелената договорка на Европейския съюз (ЕС), правната и институционалната рамка в региона на закрилата на бежанците и локалната им интеграция.
 КЗД връчи награди за обезпечаване на налична архитектурна среда в Стара Загора (СНИМКИ)  КЗД връчи награди за обезпечаване на налична архитектурна среда в Стара Загора (СНИМКИ) 
Плакет за повсеместен принос в обезпечаването на налична архитектурна среда получи през днешния ден Община Стара Загора в лицето на заместник-кметовет...
Шестите годишни награди на асоциацията бяха в 23 категории. Основният аршин за журито за установяване на призьорите бяха осъществените общински планове с ясни и устойчиви резултати. Във форума участваха регионални шефове, кметове, заместник-кметове, ръководители на общински препоръки, общински съветници, членове и сътрудници на асоциацията. В програмата на конференцията участваха и изтъкнати лектори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР