Национална агенция по приходите организира търг на 11 септември и

...
Национална агенция по приходите организира търг на 11 септември и
Коментари Харесай

Милко Калайджиев е потресен! Пореден удар с къщата му за гости

Национална организация по приходите провежда търг на 11 септември и не е била подадена нито една оферта.

И вторият опит за продажба се проваля по този метод. Първоначална цена, от която да започва наддаването, e в размер на 450 000 лв.. Със 75% от цената на първия търг, когато парцелът търсеше нов притежател, подготвен да извади 600 бона.

Ще бъде проведен трети търг, на който къщата ще бъде препоръчана на половин цена, т.е. за 300 000лв. Конкретната дата зависи  от връчването на съответните документи на длъжника.

Мустак №1 на републиката по всевъзможни способи заобикаля да приказва за своя парцел в Мезек. Помолен за коментар дали му е мъчително, той съобщи, че му е все тая и към този момент не му се приказва.

Къщата продължава да посреща посетители. 90лв на стая коства нощувката. До продажбата от Национална агенция за приходите се стигна след инспекцията на фонд " Земеделие “ на всички къщи за посетители, направени с европари по Програмата за развиване на селските региони 2007-2013 година

Милко обаче не извършил бизнес проекта. Още по време на инспекциите артистът разгласи, че е безупречен, къщата работи по предопределение и няма защо да се опасява.

Инфо: blitz.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР