Националите ни по футбол изиграха слаб мач и загубиха от

...
Националите ни по футбол изиграха слаб мач и загубиха от
Коментари Харесай

България с първа загуба в Лигата на нациите

Националите ни по футбол изиграха слаб мач и изгубиха от Норвегия с 0:1 в дуел от група С3 на Лигата на нациите, игран на стадион „ Улвеал “ в Осло.

До този момента българският отбор имаше три победи от три мача в новата конкуренция на УЕФА, само че против скандинавците позволи проваляне и изпусна първото място в групата. От първата минута на дуела домакините постановиха напън, а защитата на „ лъвовете “ беше нестабилна и позволи доста рискове пред вратата на Пламен Илиев.

След няколко пропуща възпитаниците на Ларс Лагербак поведоха в резултата в 31-та минута, когато Мохамед Елионуси осъществя на празна врата от непосредствена непосредственост след добър пробив и паралелно подаване на Омар Елабделауи. След почивката родните национали изравниха играта и погледнаха по-смело в офанзива, само че по този начин и не съумяха да затруднят отбраната на домакините.

След този мач България и Норвегия към този момент имат по девет точки в актива си, само че скандинавците заемат първото място поради по-добрата си голова разлика. В другия мач от групата Словения и Кипър направиха тъждество 1:1 в Любляна, след което Кипър има 4 точки и резервира минимални шансове за победа в групата, до момента в който Словения отпадна от борбата за първото място.

До края на конкуренцията за България следва посещение на Кипър и домакинство на Словения, до момента в който Норвегия гостува и на двата противника.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР