Националът Валентин Антов все още не е наясно къде ще

...
Националът Валентин Антов все още не е наясно къде ще
Коментари Харесай

Валентин Антов: Нямам никаква представа какво се случва с трансфера ми

Националът Валентин Антов към момента не е наясно къде ще играе през новия сезон. Това призна самият той в малко изказване за „ Тема Спорт “.

Както е известно, бранителят изкара последните шест месеца чартърен от ЦСКА в Болоня. Италианският клуб можеше да го откупи, само че той не съумя да изиграе 8 мача за тима, с цел да стане клаузата му наложителна. " Червените " и " рособлу " към момента водят договаряния за централния защитник.

" На този стадий нищо не мога да кажа. Нямам никаква концепция и не знам какво става. Чакам. Надявам се в околните дни бъдещето ми да се разбере. Още нищо не се знае сигурно. Вероятно има вид да остана в ЦСКА, зависи клубовете какво ще се схванат. Продължавам да очаквам и да си почивам ", разгласи Антов.

Пред изданието той отговоря утвърдително дали под " клубовете " засяга ЦСКА и Болоня, макар че не посочва името на италианците. На 99% е несъмнено, че „ армейците “ ще трансферират още веднъж най-големия си гений през последните години, въпреки и към момента да не е несъмнено дали още веднъж няма да бъде преотстъпен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР