Националът на България Димитър Кузманов се класира за втория кръг

...
Националът на България Димитър Кузманов се класира за втория кръг
Коментари Харесай

Кузманов започна с победа на „Чалънджър“ в Италия

Националът на България Димитър Кузманов се класира за втория кръг на шампионата на клей от сериите на " Чалънджър " в Генуа (Италия) с награден фонд от 134,920 $. 

Кузманов победи с 6:3, 2:6, 6:4 Андрей Чепелев от Русия. Срещата продължи 2 часа и 49 минути. Българинът проби за 3:1 в първия сет и съумя за до завоюва с 6:3. Кузманов стартира с пробив втората част, само че загуби идващите пет гейма, а по-късно и сета с 2:6. В третата решителна част Мико стигна до основен пробив за 2:1 и резервира преднината си до края на мача. За триумфа си Мико проработи 11 точки за международната класация. Във втория кръг той ще играе против №2 в схемата и №66 в света Тиаго Монтейро от Бразилия или №193 Стефано Траваля от Италия.

По-късно през днешния ден Адриан Андреев ще играе срещата си от първия кръг в Генуа против №270 в света Салваторе Карузо от Италия. Кузманов и Андреев ще вземат участие в седмото издание на шампионата от категория ATP 250 от 25 септември до 2 октомври в „ Арена Армеец ". Кузманов ще стартира непосредствено от главната скица, а Андреев ще започва от квалификациите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР