Националът на България – Илия Груев, изрази разочарованието си от

...
Националът на България – Илия Груев, изрази разочарованието си от
Коментари Харесай

Илия Груев-младши пред БНТ: Срещу Сърбия трябва да излезем с агресия

Националът на България – Илия Груев, изрази разочарованието си от изпуснатия късмет за първа победа в квалификациите за Евро 2024.

„ Много тъпо, че взехме единствено точка от Литва. Този мач трябваше да го вземем. Нямах никакъв проблем, че играх централен бранител. Треньорът там ме постави, с цел да оказа помощ на тима и мисля, че се оправих добре. Имахме 20 корнера, 24 удара, владеене на топката 65 %. Просто топката не искаше за повторно да влезе във вратата. Не мисля, че бяхме безидейни. Нямахме шанса да осъществяваме втори гол. Най-големият проблем в националния тим е, че не побеждаваме. Най-важни са резултатите и сега ги нямаме. Срещу Сърбия би трябвало да излезем с експанзия. Няма какво да губим против тях “, съобщи Илия Груев пред камерата на публичната телевизия.

Във вторник, 20 юни, България посреща водача в групата Сърбия в Разград, като дуелът от 21:45 часа ще бъде излъчен директно в ефира на Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на www.bntnews.bg/sport! Студийната стратегия започва тъкмо в 21 часа.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР