Националът Александър Николов от този сезон играе за шампиона на

...
Националът Александър Николов от този сезон играе за шампиона на
Коментари Харесай

Алекс Николов: Много искам да играя с Матей! Надявам се да е в националния отбор

Националът Александър Николов от този сезон играе за първенеца на Италия Кучине Лубе (Чивитанова).

Едва на 19 години Алекс Николов играе мощно за отбора воден Джанлоренцо Бледжини.

Преди това Алекс Николов изигра доста мощен сезон в колежанското състезание на Съединени американски щати с отбора на Лонг Бийч, с който игра на край.
 Матей Казийски: Говорих с Пламен Константинов за националния тим Матей Казийски: Говорих с Пламен Константинов за националния тим
“Матей Казийски? Да. Запознах се с него. Аз съм се виждал с него като дребен. Говорихме си за първи път през декември - тогава играхме в тяхната зала. Прекрасен човек Много благ. Сега се видяхме още веднъж преди 1 месец. Аз не знаех, само че той се познава с моята другарка от преди. Беше прелестно ”, съобщи Алекс Николов в изявление за рубриката CHAT·BOX на b1b.box tv.

“Няма да ви неистина, на мен не ми е фантазия, само че доста желая да се случи е да играя с Матей в един тим, преди да спре с волейбола. Надявам се да може да го хвана да играем един, два сезона, да играем дружно в националния тим на България. Не знам дали ще стане, само че решението си е негово ”, добави Алекс Николов.

“На живо рядко виждам мачове от българското волейболно състезание, тъй като са когато упражнявам или играем. Мачовете на Левски ги виждам след това. И доста се гордея с тима и с брат ми Симеон, който е напредна супер доста. Надявам се скоро да играем дружно. И двамата не обичаме да приказваме постоянно по телефона. Но имаме неизказана любов и почит от двамата. Може да не си звъним постоянно, само че като си приказваме е ползотворно ”, добави националът.
  Пламен Константинов ще може да разчита на 30 волейболисти във VNL Пламен Константинов ще може да разчита на 30 волейболисти във VNL
“Винаги намирам време за игри, доста обичам след подготовка да си седна на компютъра. Сега с Лазар Бучков. не се засичаме на една и съща игра. Но несъмнено ще намерим скоро някоя, на която да играем дружно ”, добави Алекс Николов в изявление за рубриката CHAT·BOX на b1b.box tv.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР