Натрупаната в последните дни снежна покривка дава възможност ски зона

...
Натрупаната в последните дни снежна покривка дава възможност ски зона
Коментари Харесай

Пампорово отваря ски зоната на 17 декември със символична цена на дневна лифт карта от 10 лева

Натрупаната в последните дни снежна завивка дава опция ски зона Пампорово да отвори още на 17 декември (петък), като цената на въжен превоз картата за всички възрасти ще бъде 10 лв. . Ще бъдат отворени съвсем всички съществени ски писти.

От 18 до 28 декември в това число, влиза в действие промоционален интервал с цени на еднодневна въжен превоз карта, които резервират миналогодишните стойности от 62 лв. за възрастен, 49 лв. за юноша (12-17,99 години) и 37 лв. за деца (7-11,99 години).  

От 29 декември в действие влизат постоянните цени на ски услугите за зимен сезон 2021/2022 с цена на еднодневна въжен превоз карта 75 лв. за възрастен, 59 лв. за юноша (12-17,99 години) и 45 лв. за деца (7-11,99 години). 

За зимния сезон новата полудневна карта ще усили времето за каране по пистите на Пампорово с 45 минути, стартирайки от 11:45 часа до 16:30 часа.



Ски услуги с отстъпка ще могат да се закупуват авансово онлайн непосредствено през уеб магазина с 3% отстъпка от цената на въжен превоз картата, 8% отстъпка за ски и сноуборд учебно заведение и 20% отстъпка за наем на съоръжение. Туристите ще могат да пакетират динамично ски услуги през онлайн магазина на курорта, спестявайки време и средства.

На територията на комплекса са инсталирани спомагателни pick-up станции за безконтактно приемане на въжен превоз карти посредством сканиране на QR код.

На туристите могат непосредствено да резервират престой в петзвездните хотели Орловец и Перелик с 25% отстъпка за онлайн резервации през BookOnlineNow.



С разкриване на зимния сезон в постройката на хотел Перелик, до Medical center BodySoul SPA, ще проработи лаборатория за бързи и ПСР проби с работно време от 15:00 до 20:30 часа. Призоваваме всички гости в курорта да съблюдават прецизно противоепидемичните ограничения.

На 7 декември „ Пампорово “ АД бе почетен от Министерството на труда и обществената политика и Агенция по заетостта с грамота за „ Работодател на годината 2021 “ в категория „ Работодател със важен принос за обезпечаването на претовареност на безработни лица на районния трудов пазар “.

Πaмпopoвo e нoминиpaн в влиятелния интернационален ĸoнĸypc нa Wоrd Ѕkі Аwаrdѕ зa
Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2021 година “. Приканваме мнoгoбpoйнитe си гости да ни поддържат като гласоподават за Пампорово на:

.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР