Натрапват се на обществото неприемливи неща, коментира лидерът на БСП

...
Натрапват се на обществото неприемливи неща, коментира лидерът на БСП
Коментари Харесай

Нинова: Легализирането на гей браковете е неприемливо

" Натрапват се на обществото неприемливи неща ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова въпрос по какъв начин се отнася към концепцията за узаконяване на гей браковете и опцията гей двойки да осиновяват деца. " Не може принудително в едно общество да вкарвате спогодба против насилието, не може принудително да вкарате гей браковете, няма да стане това ", сподели Нинова пред " Дарик ". Българска социалистическа партия има проблем по тематиката с Партията на европейските социалисти, чиито представители преди две седмици още веднъж са предизвестили, че Българска социалистическа партия бърка като не поддържа утвърждението на Истанбулската спогодба против насилието над дами, добави Нинова.
Като посочи, че приказва от свое име, водачът на Българска социалистическа партия сподели: " Няма да се съгласим какъвто и напън да се оказва. Спасяваме българското християнско семейство, обичаи и българските деца ". Тя сподели, че чака доста удари против себе си персонално поради тази позиция като добави, че има моменти, в които би трябвало да вземеш позиция, до момента в който останалите политически водачи са се " скатали ".
Българска социалистическа партия упорства страната да даде гаранции на евентуалния вложител в АЕЦ " Белене ", че няма да промени мнението си за плана и няма да пречи на бъдещото строителство. " Всички вложители, декларирали интерес, са поискали държавна гаранция, тъй като всяко държавно управление си сменя позицията. ГЕРБ 7-8 пъти си сменя позицията. Кой ще влага толкоз доста пари, в случай че няма сигурност, че страната стои зад строителството?! " попита Нинова. Според нея страната може да покаже поддръжка посредством банкова гаранция без да дава действителни пари, а по този начин вложителят ще има сигурността да докара плана до дъно. Тя посочи, че Българска социалистическа партия не желае гаранции за изкупуване на тока.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР