Натоварен трафик се наблюдава по почти всичките ни гранични пунктове

...
Натоварен трафик се наблюдава по почти всичките ни гранични пунктове
Коментари Харесай

Интензивен трафик по почти всички ГКПП-та


Натоварен трафик се следи по съвсем всичките ни гранични пунктове тази заран. На българо-сръбската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина трафикът е мощно натоварен на вход за леки коли. Гранични пунктове с ненатоварено придвижване са Граничен контролно-пропусквателен пункт Връшка чука и Граничен контролно-пропусквателен пункт Брегово, сочат данните на Гранична полиция към 8:00 ч. тази заран.

На българо-гръцката граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа трафикът е мощно натоварен на излаз за леки атомобили. Гранични пунктове с ненатоварено придвижване са Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко Войвода, Граничен контролно-пропусквателен пункт Илинден, Граничен контролно-пропусквателен пункт Ивайловград.

На българо-турската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево трафикът е натоварен на излаз за товарни атомобили. Граничен пункт с ненатоварено придвижване е Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово.inews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР