НАТО предупреди Запада, че трябва да се подготви за продължителна

...
НАТО предупреди Запада, че трябва да се подготви за продължителна
Коментари Харесай

НАТО предупреди Запада да се готви за дълга война в Украйна

НАТО предизвести Запада, че би трябвало да се приготви за продължителна война в Украйна.

За през днешния ден е планувана " интервенция " за извеждане на цивилни от Мариупол. Украйна се надява през днешния ден да изтегля цивилни от големия стоманодобивен цех " Азовстал " в обсадения пристанищен град Мариупол, оповестиха от кабинета на украинския президент. Вчера генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш разиска този въпрос по време на срещата си с Володимир Зеленски в Киев.

Руски ракети удариха града по време на визитата на Гутериш. При детонациите е погубен един човек, а няколко са ранени.

Тази заран Русия заяви, че нейните сили са унищожили индустриалните здания на завода от ракетно-космическия бранш в Киев с високоточни ракети с огромен обсег на деяние.

Междувременно заместник-генералният секретар на НАТО Мирча Джоана съобщи за Би Би Си, че " идващите няколко дни и седмици могат да се окажат решаващи, само че войната евентуално ще отнеме повече време " - месеци или даже години.

Съобщава се, че Русия ускорява офанзивата си в Южна и Източна Украйна, а губернаторът на съветската Курска област Роман Старовойт съобщи, че контролно-пропускателен пункт в село Крупец, близо до украинския град Суми, е бил подложен на обстрел. Руските граничари и военни са дали отговор на огъня. Няма жертви или нанесени вреди.
ТЕМА преди 3 часа 1451 преди 3 часа 4786 преди 4 часа 1177
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР