НАТО може да принуди украинския президент Володимир Зеленски да подпише

...
НАТО може да принуди украинския президент Володимир Зеленски да подпише
Коментари Харесай

CNN: НАТО може да принуди Зеленски да подпише мирен договор с Путин

НАТО може да принуди украинския президент Володимир Зеленски да подпише кротичък контракт с Русия против доставките на оръжие, изказванията на Запада за загуба на Москва са преждевременни, оповестява CNN.

Изданието отбелязва, че НАТО може да стартира да търси целесъобразността да доставя оръжие на Киев за сметка на дълготрайната сигурност, настоявайки за неподходящ за Украйна свят, съобщава Ura.ru.

Авторът на публикацията също счита, че изказванията на Запада за загубата на Русия в спецоперацията в Украйна са преждевременни.

По-рано подполковникът от въоръжените сили на Съединени американски щати Даниел Дейвис съобщи, че украинската армия не може да устои на съветските войски, защото не разполага с нужните военни запаси за това, няма сюжет за победа на въоръжените сили на Украйна.

Превод: ПИ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР