НАТО и САЩ са много внимателни да не предприемат действия,

...
НАТО и САЩ са много внимателни да не предприемат действия,
Коментари Харесай

Ген. Събев: Информацията, че може да има сблъсък между Русия и САЩ и НАТО е фейк. Целта е да насаждат страхове в нашето общество

НАТО и Съединени американски щати са доста деликатни да не подхващат дейности, които да провокират ескалация на напрежението от страна на Русия. Ключът ще бъде Крим. Това сподели ген. Съби Събев, първи боен представител на България в НАТО, в студиото на NOVA NEWS.
 
" Информацията, че може да има конфликт сред Русия и Съединени американски щати и НАТО е фалшив. Целта на това пропагандно – осведомителна вест е да насаждат страхове в нашето общество и в други страни. Трудно е в този миг Русия да открива нови фронтове, поради това, че буксуват всичките й офанзиви в Украйна. НАТО не прави провокации по отношение на други страни, в това число и към Русия ", уточни ген. Събев.
 
Той направи разбор на военните дейности в Украйна. Бахмут е значим и за двете страни, само че за Русия завладяването му не би било преломен миг, счита ген. Събев. Той бе безапелационен, че Украйна няма да отстъпи територии на Русия.
 
" Дали ще се реализира медиаторската роля на Турция следва да забележим. Европейски Съюз би могъл да бъде посредник, въпреки че Русия гледа с  подозрение на съюза поради глобите и оръжейната помощ. Може би Турция е най-подходящият претендент за тази роля, уточни ген. Събев. Очакванията са за пролетно-лятна атака, счита той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР