Натискът срещу съдия Владислава Цариградска продължава и след убийството на

...
Натискът срещу съдия Владислава Цариградска продължава и след убийството на
Коментари Харесай

Съдия Цариградска: Натискът срещу мен продължава и след убийството на Нотариуса

Натискът против арбитър Владислава Цариградска продължава и след убийството на Мартин Божанов - Нотариуса. Това сподели самата тя след чуването ѝ пред съдийската гилдия на Висш съдебен съвет.
Прочетете още
Министърът на правораздаването Атанас Славов ще ревизира информации, че разстреляният в края на януари Мартин Божанов е употребил някаква форма на свидетелска отбрана. Ще се открива и дали е употребил профилиран превоз от Бюрото за отбрана на очевидци, което е към правосъдното ведомство.

Славов сподели това в края на съвещанието на Съдийската гилдия, на което бяха изслушани краткотрайно изпълняващият функционалността основен прокурор Борислав Сарафов, арбитър Владислава Цариградска и проверяващият публицист Николай Стайков по случая " Нотариуса ".

На съвещанието изпълняващият функционалностите Борислав Сарафов съобщи, че двама прокурори са заплашвани с патрон в пощата и кръст от клони.

Последна по случая приказва арбитър Цариградска, която за повторно споделя преди Висш съдебен съвет условия към натиска, налаган от Божанов.

Съдията съобщи, че е била подробно проучвана от групата на Нотариуса и евентуално против нея са употребявани СРС-та:

" Имам доказания за това, че през държавните масиви съм проучвана и тази информация се изнася в избрани медии ".

Към момента тя не може да отговори на въпроса кой стои на върха на пирамидата, защото прокуратурата към момента не е дала позволение тя да се запознае с материалите.

Съдия Цариградска е с назначена защита, само че по думите ѝ натискът продължава, написа Българска национална телевизия. 

" След разстрела на Божанов още веднъж се възобнови. Разширяват се към този момент мащабите и натискът, в това число нови и нови условия за всевъзможни мои родственици. Целият ми кръвен кръг е обществено наличен ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР