Наталия Симеонова вече е 90 % натурализирана американка. Водещата на

...
Наталия Симеонова вече е 90 % натурализирана американка. Водещата на
Коментари Харесай

Току що обявиха и не мога да повярвам! Как се случи това?! Любимата водеща на България Наталия Симеонова се е

Наталия Симеонова към този момент е 90 % натурализирана американка. Водещата на „ Море от обич ” и „ Предай нататък ” от дълго време не огрява ефира, защото е в Америка.

Тя трайно се реалокира във Флорида, където учи и щерка й Виктория, а също така се замисля да се откри вечно в Съединени американски щати.

 

 

„ Наталия има свое жилище там и все по-често се замисля да заживее там вечно. Там е и сестра й Светла, както и някогашния й брачен партньор Денис, с който резервираха чудесни връзки. Постепенно изоставя нещата в България и се открива зад океана ”, доверяват родственици на водещата, представени от Блиц и За дамата.

Докато е на хиляди километри от България, Наталия продава скромната си вила в село Зверино. Въпреки упоритите си изказвания, че е израснала в Плевен, първите си години тя прекарва в китното врачанско село. Малката спретната къщичка край брега на река, е като излязла от приказките. И постоянно водещата отскачала до нея, когато е в България. „ Първоначално й искаше 3000 лева, по-късно качи цената на 5.



Трудолюбиви хора се грижеха за вилата, доколкото могат, поддържаха оградите и дръвчетата, косяха тревата, само че самата сграда не е в най-хубаво положение. Търси се покупател, който желае да пристигна в Зверино, мястото е необикновено ”, споделят локални поданици.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

Харесайте ни във FB
``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР