Настояваме за временно експертно правителство, което да изпълни за определено

...
Настояваме за временно експертно правителство, което да изпълни за определено
Коментари Харесай

БСП иска временно експертно правителство

Настояваме за краткотрайно експертно държавно управление, което да извърши за несъмнено време целите на България. Това разгласи през днешния ден Христо Проданов от Българска социалистическа партия.

Социалистът е уверен, че това, което може да извади България от политическата рецесия, са политически цели, които да обединят всички. " Само контрактуваното от задкулисието се извършва - промяната на Гешев и " изпирането " на Борисов и Пеевски ", разяснява той по Нова нюз. 

" Партньорите от държавното управление бяха постоянни, когато се избираха. Тогава обявиха политически планове - ПВУ, Шенген.

Не сме видели обаче нито една крачка по целите им.

Доказва се тезата, че кабинетът е основан да " изпере " Борисов и Пеевски. Например Пеевски е водещ законодател, Борисов е по-чист от момина сълза. Двамата ръководят България, подкрепени от ПП–ДБ, които използваха насъбраната сила от митинга. По доста от тематиките опозиционните партии се поддържаме. Правилата са такива, че в случай че нямаш 48 подписа, не можеш да внесеш избор на съмнение. Не стигат силите на обособените партии да предизвикват такива процедури. Обединени сме по-силни против ръководещата сглобка ", разяснява той. 

Проданов удостовери, че Българска социалистическа партия подкрепя анкетната комисия за следствие на полицейското принуждение на фенския митинг, с цел да се изяснят събитията. " Трябва да излезе истината и който е превишил правата си, да понесе отговорност ", добави депутатът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР