Настоящият старши-треньор на Левски Живко Миланов коментира актуалното състояние на

...
Настоящият старши-треньор на Левски Живко Миланов коментира актуалното състояние на
Коментари Харесай

Живко Миланов каза цялата истина за Левски

Настоящият старши-треньор на Левски Живко Миланов разяснява настоящото положение на Левски, както и какво значи за него легендата на "сините " Георги Аспарухов - Гунди. Това се случи по време на поклонението по случай 50-ата годишнина от трагичната кончина на двете митове на Левски - Георги Аспарухов и Никола Котков.

"Състоянието на Левски е моментно, дали ще е с нас, или без нас, Левски ще се оправи. Засега съм аз старши треньор, само че вижте какъв е моментът и положението на Левски. Належащо е да се намерят спонсори, да се задържат тези футболисти, които са в тима. Не е добра ситуацията в съблекалнята. Има хора, които ръководят клуба. Футболът е много къс, те са експерти, всеки играе за пари, досега можем да им благодарим, че са тук. Те желаят да останат, само че това не зависи от тях. От през днешния ден множеството нямат контракти, те си упражняват на благосклонност ", разяснява той.

"Георги Аспарухов е станал една жива легенда, не съм имал достойнството да го виждам онлайн, предадено ми е от моя татко и дядо, че е човек с огромно сърце, модел за подражателство от младежите ", разяснява той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР