Настоящият директор за развитието на млади таланти в отбора на

...
Настоящият директор за развитието на млади таланти в отбора на
Коментари Харесай

Директор на Севиля напуска клуба, за да поеме националния отбор на Армения

Настоящият шеф за развиването на млади гении в тима на Севиля Хоакин Капарос е уведомил клуба, че ще го напусне и ще стане новия народен селекционер на Армения. Капарос е бил притеглен с концепцията да класира страната за Световното състезание в Катар през 2022.

64-годишният към този момент някогашен шеф прекара втория си престой при андалусийците, откакто се завърна в клуба през април 2018 година Тогава той бе извикан “на пожар” на мястото на уволнения старши треньор Винченцо Монтела и съумя да класира Севиля за групите на Лига Европа. През идната акция Капаррос стана Директор на футбола в тима, само че още веднъж бе върнат в края на сезона отпред на първия отбор на “червено-белите” и още веднъж съумя да го класира във втория по мощ европейски клубен шампионат.
@JoaquinCaparros leaves #SevillaFC to become the manager of the Armenia National team.

Thank you for everything, Joaquín! And never forget that at Sevilla FC, you will always have a home!
#VamosmiSevilla #WeareSevilla
— Sevilla FC (@SevillaFC_ENG) March 10, 2020 В цялата история на клуба няма различен старши треньор, който да е записал повече мачове във всички шампионати от Капарос, който има 167 мача на сметката си. Той е записал 111 победи с тима на Севиля, като единствено Рамон Енсинас има повече - 116.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР