Настоящите ученици със специалност Футбол бяха вдъхновени от разказа на

...
Настоящите ученици със специалност Футбол бяха вдъхновени от разказа на
Коментари Харесай

Юношите на Черноморец гледаха днес документален филм за Радостин Кишишев

Настоящите възпитаници със компетентност " Футбол " бяха въодушевени от описа на Кишишев за дългия път към професионалния футбол - по какъв начин от нормално момче с по-малко гений, само че с доста, доста труд е постигнал забележителни триумфи в спорта, които не би постигнал без помощта и поддръжката на първия си треньор и образованието, което е получил в учебно заведение. И по никакъв начин не е инцидентно, че Кишишев взе присъединяване на Европейското състезание в Англия през 1996 година и на Световното във Франция през 1998-ма.

В последна сметка той приключи кариерата с 88 мача за националния тим на България, в 17 от които е капитан. Върхът в кариерата му са деветте сезона в Англия с тимове като Чарлтън, Лийдс, Лестър и Брайтън. След кино лентата учениците от Спортното дискутираха със основателя му Тодор Жеравнински, треньора Георги Терзиев, който води юношите (младша възраст) в Черноморец, и шефа Янчо Стойчев.

" Само гений не е задоволителен! Виждал съм доста такива, които не са съумели. Но не съм виждал нито един провалил се, откакто е положил доста старания и непосилен труд ", по този начин Янчо Стойчев стимулира учениците.

Директорът на СУ " Юрий Гагарин " не пропусна да благодари на Тодор Жеравнински за предоставената опция децата от школата на Черноморец и Спортното учебно заведение в града да станат едни от първите фенове на продукцията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР