Настоящата носителка на титлата „Мис България” - Тамара Георгиева е

...
Настоящата носителка на титлата „Мис България” - Тамара Георгиева е
Коментари Харесай

Коварна болест застрашава скандалната Мис България 2017

Настоящата носителка на купата „ Мис България” - Тамара Георгиева е на път да стане анорексичка, тормозят се нейни близки, представени от родното клюкарско издание "Таблоид ".

Блондинката е свалила 6 кг от тежестта си откогато завоюва влиятелния конкурс за хубост. Това изплашило Тамара и тя тръгнала по лечебни заведения за незабавни съвещания с ендокринолози.

Оказало се обаче, че повода за внезапното намаляване на Мис България 2017 е психическа, а не физиологична, написа изданието, без да се базира на съответен източник.

Тамара почнала да смъква килограми през януари, откакто изкарала тежък грип. През първите дни от боледуването си тя била като в транс поради високата температура, която вдигнала. След като инфекцията била овладяна, 24-годишната хубавица просто спряла да се храни.

„ Не е преднамерено! Просто не ми се яде. И аз самата се тормозя. Ако изям една вафла сутринта няма да хапвам чак до вечерта на другия ден. Какво да върша?”, вайкала се Тамара.

Най-притеснена за здравето на девойката се оказала майката на гаджето й Стивън — Катя Роуз.

Дамата, която в миналото също е взела участие в състезания за хубост и е носителка на купата „ Мисис България — Европейски Съюз 2011 ", незабавно заподозряла подлата сянка на анорексията да кръжи към Тамара.

Вряла и кипяла в стилния бизнес, Катя била виждала доста млади девойки, които унищожават физическото и психическото си здраве с убийствени диети.

Без да се помайва, тя тръгнала дружно с Тамара от доктор на доктор. За благополучие се оказало, че актуалната Мис България няма проблеми с обмяната на веществата, а загубата на вкус се дължала на краткотрайна психическа преграда, която Тамара неумишлено поставяла сред себе си и храната.

Макар експертите да обяснили, че положението не е толкоз ужасно, колкото двете дами си представяли, загубата на килограми и отводът от приемане на храна криели заплаха да отключат анорексия.

За да не разреши това да се случи, на този стадий Тамара приема витамини и си почива повече.

Притеснена, че свадите, които преследват Тамара, откогато бе оповестена за най-красивата българка за 2017-та, могат да влошат здравето ѝ, Катя Роуз прави всичко по силите си да обезпечи успокоение на приятелката на сина си.

Именно здравословно положение на Тамара е повода, заради която 24-годишната хубавица е понижила до най-малко светските си изяви и даже за малко изчезна от общественото пространство.

Това обаче, на собствен ред постави началото на нови клюки, съгласно които Тамара била избягала в Испания с гаджето си Стивън Роуз. Родните таблоиди писаха, че носителка на купата Мис България не е издържала на подигравките и злобните намеци във връзка с външния ѝ тип и е емигрирала.

Няколко дни по-късно Тамара излезе с яростно изказване в профила си във Фейсбук, с което смаза всички тези клюки.

"Скъпи другари и фенове, аз не съм емигрирала и това е следващата неистина, която е отправена към мен. Докато се пишат измислени публикации за мен, аз съм щастлива и пребивавам живота си, не тичам от нищо и никого, не върша и не мисля зло за никое човешко създание. Благодаря на тези, които ме карат да се дръзвам по този начин откровено на измислиците, които се разгласяват ежедневно! “, разгласи тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР